Home

Rondom een overlijden is goede zorg een vereiste.Wanneer u wordt geconfronteerd met een overlijden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden.

Elke uitvaart is een persoonlijk afscheid en geen enkel afscheid is gelijk. Daarom werk ik vanuit de visie dat bij een eigen leven ook een passend afscheid hoort.

Omdat ieder mens uniek is, heb ik geen standaard formules voor een uitvaart, maar bied ik begeleiding bij het vinden van de juiste keuzes. Hoe de uitvaart er uiteindelijk uit zal gaan zien wordt gevormd door uw wensen en daarbij is meer mogelijk dan waarvan de meeste mensen op de hoogte zijn.

Persoonlijke benadering dáár gaat het bij mij om, want het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en heeft een ingrijpende verandering in ieders leven tot gevolg. Ik denk dan ook dat een goed afscheid noodzakelijk is om verder te kunnen gaan na een ingrijpend verlies.


Uitvaartverzorging Henk van Vemde staat voor:


Het verzorgen van uitvaarten op basis van een puur persoonlijke benadering, waarbij de wensen van de overledene (wanneer hij/zij die bij leven heeft vastgelegd) en die van nabestaanden voorop staan en waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat.

Het contact tussen de nabestaanden en de uitvaartverzorger is van groot belang. Daarom zorg ik voor een dienstverlening die gericht is op dat ene dat er toe doet; er gewoonweg zijn voor u, vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvaart en wanneer nodig ook daarna.

Ook als u verzekerd bent bij een landelijke uitvaart- of verzekerings maatschappij kunt u door mij de uitvaart laten verzorgen.
Heeft u vragen, dan kunt u geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting contact met mij opnemen voor een persoonlijke toelichting.


Henk van Vemde